Zynga a Alec Baldwin zahájili u příležitosti 10. výročí hry Words With Friends kreativní spolupráci

Published

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA), globální jednička v oblasti interaktivní zábavy, dnes zveřejnila podrobnosti své kreativní spolupráce s Alecem Baldwinem, producentem, režisérem a hercem, který získal několik cen Emmy Award. Jako dlouholetý hráč hry Words With Friends, která patří mezi ikonické mobilní hry firmy Zynga, se Baldwin připojuje k probíhajícím oslavám 10. výročí vydání této hry, zúčastní se propagační obsahové kampaně a svými humornými výstupy obohacuje krátké video ukázky, které budou v průběhu několika následujících měsíců průběžně vydávány. V právě vydaném krátkém video rozhovoru Baldwin popisuje svůj osobní vztah k této hře.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20191102005022/cs/

Alec Baldwin for Zynga's Words With Friends (Photo: Business Wire)

“Je skvělé si zavzpomínat na první dny, kdy jsem začal hrát hru Words With Friends,” řekl Baldwin. “Tato hra byla v posledním desetiletí trvalou součástí mého života. Hrál jsem jí sám o přestávkách v práci, s kolegy, filmaři i štábem a každý den si dáváme zápas s mým tchánem ve Španělsku.”

“Alec Baldwin s námi nejen spolupracoval na této kampani, ale dokonce se zapojil i do její tvorby a pomohl s kreativním plánováním videa,” řekl Bernard Kim, ředitel firmy Zynga pro vydávání nových her. “Nejenže s námi natočil své herecké výstupy, ale tvořil s naším týmem koncepci, vedl dialog a byl po celou dobu přípravy této kreativní série velice aktivní.”

V rámci oslav 10. výročí vydání této hry, hráči za slovo roku vybrali slovo „cesta“ s odkazem na přátelství a komunitního ducha ve hře Words With Friends. Ve video rozhovoru Baldwin zmíní, jaké „slovo roku“ by si vybral on a popisuje také vazby na svou rodinu a jeho osobní cestu k rodičovství. Baldwin se v rozhovoru zmiňuje také o svém největším a nejsilnějším protivníkovi ve hře Words With Friends (kterým je jeho tchán), přidává pár tipů jak dosáhnout co nejlepšího skóre ve hře (nečekejte na konkrétní písmeno) a říká také, s kým by si tuto hru nejraději v budoucnosti zahrál (se svými dětmi).

Po zveřejnění dnešního video rozhovoru s Alecem Baldwinem, se tento legendární herec navíc představí v dalších videích v mnoha netradičních rolích, od seriálového lékaře až po dobrodruha na safari. Tato videa budou publikována v průběhu několika následujících měsíců.

Pokud chcete získat aktuální informace o této kampani, sledujte Words With Friends na sociálních sítích Facebook, Twitter a Instagram, #WordsWithAlec.

Upozornění vydavatele:

O společnosti Zynga Inc.

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě. Firma Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo se s námi můžete spojit na sociálních sítích Twitter a Facebook.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se mimo jiné účasti Aleca Baldwina v marketingových programech a v obsahu pro sociální sítě v souvislosti s hrou Words With Friends. Výhledová prohlášení často zahrnují slova jako "výhled", "projektované", "plánované", "zamýšlí", "bude", "předvídat", "věřit", "cíl", "očekávat" a prohlášení v budoucím čase, která jsou obecně výhledová. Dosažení cíle nebo úspěšná realizace skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních zahrnuje významná rizika, nejistoty a předpoklady. Na taková výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici v den zveřejnění této zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat taková prohlášení. Další informace o těchto rizicích, nejistotách a předpokladech jsou nebo budou podrobněji popsány v našich veřejných zápisech u Komise pro cenné papíry a burzy (dále jen "SEC"), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo na webové stránce SEC na adrese www.sec.gov.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191102005022/cs/

Source: Zynga

In This Story